Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Απάντηση σε Ανακοίνωση του «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11 - 6 - 2014

 ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ… ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!


Απάντηση σε Ανακοίνωση 
του «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ»


Σχετικά με ανακοίνωση του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ περί «περιεχομένου συμφωνίας που έχουν καταλήξει για το επικείμενο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ με τους συντρόφους της ΣΑΔ και της Αγωνιστικής Ενότητας» και για την αποκατάσταση της πραγματικότητας ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι: 
Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ» δεν έχει προβεί σε καμία συμφωνία με την συνδικαλιστική παράταξη του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Η συμφωνία που παρουσιάζεται στην σχετική ανακοίνωση δεν μας αφορά ως Συνδικαλιστική Κίνηση. 
Πιθανόν, όπως προκύπτει και από την κοινοποίηση της ανακοίνωσης του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., να αφορά σε 2 συναδέλφους που είχαν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Ενότητα» στην Ε.ΤΕ./ΔΕΗ. Γι’ αυτό και απαιτούμε να αποκατασταθεί η αλήθεια για την αποφυγή συγχύσεων στους εργαζόμενους. 
Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ» έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα «Ανοικτό Κάλεσμα για συγκρότηση ισχυρού μετώπου για την απόκρουση της ιδιωτικοποίησης και την κάθαρση του συνδικαλιστικού κινήματος», προκειμένου να απαλλαγεί το συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ από αυτές ακριβώς τις πρακτικές συναλλαγής και εκφυλισμού που αποτυπώνονται γλαφυρά στην Ανακοίνωση του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., μέσα και από την απομάκρυνση όλων όσοι εξακολουθούν ακόμα και την ώρα που ξεπουλιέται η ΔΕΗ και η χώρα, να παζαρεύουν κουκιά και καρέκλες.
  


Η Σ.Ε. της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ