Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Δ Ε Η


ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Σε λίγες μέρες πραγματοποιούνται οι εκλογές στον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών της ΔΕΗ. Μπορούν να είναι μία ακόμη μέρα, ή να αποτελέσουν την απαρχή μιας άλλης πορείας: για το σωματείο, για τον κλάδο, για τη δουλειά και τη ζωή μας.
Σας καλούμε να παλέψουμε όλοι μαζί, να αντισταθούμε στον αφανισμό της ΔΕΗ και των εργαζομένων της. Να γυρίσουμε την πλάτη στο σαθρό πολιτικό σύστημα και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που το υπηρετούν. Να ξανακάνουμε τα συνδικάτα όργανα πάλης.
Σας καλούμε, ενάντια στη λογική της κομματικής ψήφου, να στηρίξετε όσους παλεύουν για την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων, όσους υπακούουν μόνο στις ανάγκες της χώρας, του λαού, των οικογενειών μας.
Σας καλούμε να κάνουμε τη διαφορά όλοι μαζί. Μαζί με αυτές και αυτούς που αντιστάθηκαν στη διάσπαση και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της ηλεκτρικής ενέργειας, που αντιπάλεψαν τη «λύση» του ασφαλιστικού, την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Μαζί με όσες και όσους είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων αλλά και στους χώρους εργασίας.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν το συνδικαλισμό σαν επάγγελμα, ούτε για να εξασφαλίσουν μια θέση στην ιεραρχία. Που δεν επιδιώκουν τις συνδικαλιστικές άδειες για αλλότριους σκοπούς ενώ απουσιάζουν από τους αγώνες. Γιατί οι συνδικαλιστές πρέπει πρώτοι να δείχνουν το δρόμο με ήθος, γνώση και να είναι το παράδειγμα.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτούς που θέλουν το Σύλλογο και για τα μικρά και για τα μεγάλα. Για να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με γνώση και τεκμηρίωση, με σύνθεση και με σταθερή προσήλωση στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Σας καλούμε να συναντηθούμε όλες και όλοι σε αυτήν τη μάχη για την αξιοπρέπεια μας και τη ζωή μας, με συλλογικότητα, αλληλεγγύη και όραμα.
Σας καλούμε να συμμετέχετε όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές. Να μην αδιαφορήσετε, γιατί τους κρίσιμους αυτούς καιρούς χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε τη συλλογική δράση, τα σωματεία μας.

Σας καλούμε να υπερψηφίσετε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Μηχανικών για το Δ.Σ. και τους αντιπροσώπους στη ΓΕΝΟΠ και στο ΕΚΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
1.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γιάννης
ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΜΘ
2.
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κυριάκος
ΔΕΔΔΗΕ/ΔΑΔ
3.
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης
ΔΜΑΟΡ
4.
ΚΑΡΑΒΑΣ Γιώργος
ΑΗΣ ΜΕΓ/ΛΗΣ Α’
5.
ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΣ Μιχάλης
ΑΔΜΗΕ/ΔΛΕΣ
6.
ΚΑΡΩΝΗΣ Θεόδωρος
ΔΕΘ/ΜΟΥΔ
7.
ΚΟΡΩΝΙΩΤΑΚΗΣ Μανώλης
ΑΔΜΗΕ/ΔΝΕΜ
8.
ΚΥΡΙΤΣΗΣ Γιώργος
ΔΕΔΔΗΕ/ΔΔ
9.
ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μίνως
ΑΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
10.
ΜΑΚΡΙΔΟΥ Δέσποινα
ΑΔΜΗΕ/ΔΛΕΣ
11.
ΠΟΡΦΥΡΗΣ Γιώργος
ΔΛΚΔΜ
12.
ΣΤΑΘΑ Γιώτα
ΔΜΚΘ