Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε ΤΗΣ ΔΕΗ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΔΕΗ

EKΛΟΓΕΣ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2015

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να παλέψουμε όλοι μαζί, να κάνουμε την Ελπίδα διεκδίκησή μας και πραγματικότητα. Να γυρίσουμε την πλάτη στο παλιό πολιτικό σύστημα και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που το υπηρετούν. Να ξανακάνουμε τα συνδικάτα όργανα πάλης.
Ενάντια σε κάθε είδους συμφέροντα, εγχώρια και ξένα, που ρήμαξαν τη χώρα και τις στρατηγικές της υποδομές, το δημόσιο πλούτο, τη ΔΕΗ, τους μισθούς και την περιουσία μας. Που ενοχοποιούν τις έννοιες της συλλογικότητας και των εργασιακών κατακτήσεων σαν υπεύθυνες για την κρίση τους.
Υπάρχει προοπτική! Όλοι μαζί μπορούμε! Η λύση βρίσκεται στη μεταξύ μας αλληλεγγύη και στην κοινή διεκδίκηση.
Σας καλούμε, ενάντια στη λογική της κομματικής ψήφου, να στηρίξετε όσους παλεύουν για την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων, όσους υπακούουν μόνο στις ανάγκες της χώρας, του λαού, των οικογενειών μας.
Σας καλούμε να κάνουμε τη διαφορά όλοι μαζί. Μαζί με αυτούς που αντιστάθηκαν στη διάσπαση και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της ηλεκτρικής ενέργειας, που αντιπάλεψαν τη «λύση» του ασφαλιστικού, την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Μαζί με όσους είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων αλλά και στους χώρους εργασίας.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν το συνδικαλισμό σαν επάγγελμα, ούτε για να εξασφαλίσουν μια θέση στην ιεραρχία. Που δεν επιδιώκουν τις συνδικαλιστικές άδειες για αλλότριους σκοπούς ενώ απουσιάζουν από τους αγώνες. Γιατί οι συνδικαλιστές πρέπει πρώτοι να δείχνουν το δρόμο με ήθος, γνώση και να είναι το παράδειγμα.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτούς που θέλουν το Σύλλογο και για τα μικρά και για τα μεγάλα. Που τον στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, με γνώση και τεκμηρίωση, με σύνθεση και με σταθερή προσήλωση στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Σας καλούμε να συναντηθούμε όλοι σε αυτήν τη μάχη για την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας, με συλλογικότητα, αλληλεγγύη και όραμα.
Σας καλούμε να συμμετέχετε όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές. Να μην αδιαφορήσετε, γιατί τους κρίσιμους αυτούς καιρούς χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε τη συλλογική δράση, τα σωματεία μας. 

Σας καλούμε να υπερψηφίσετε το ψηφοδέλτιο 
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.» 
για το Δ.Σ. του Σ.Π.Μ.Τ.Ε., για τους αντιπροσώπους
στη ΓΕΝΟΠ και στα Εργατικά Κέντρα. 
Γιατί τα Συνδικάτα είναι δική μας υπόθεση!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

Στις 25 Γενάρη ο λαός και οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους κατάφεραν να διώξουν τις τροϊκανές κυβερνήσεις και να δώσουν δύναμη στην Ελπίδα για μια άλλη Ελλάδα. 
Όμως τα προβλήματα είναι ακόμα εδώ. Δεν αρκεί μια πολιτική αλλαγή έστω και τέτοιας κλίμακας για να βρουν λύσεις τα ζητήματα που μας ταλανίζουν όλα αυτά τα χρόνια. 
Tα τελεσίγραφα των δανειστών, ο έλεγχος της ρευστότητας της οικονομίας μας από το κουαρτέτο των «θεσμών» (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΕΜΣ), η αφαίμαξη των αποθεματικών της χώρας, καθορίζουν τις εξελίξεις! Η απειλή των ιδιωτικοποιήσεων και της διάλυσης της ΔΕΗ παραμένει σταθερός στόχος των δανειστών. Οι εκβιασμοί τους στοχεύουν στο φρόνημά μας! Μας θέλουν με σκυφτό το κεφάλι! 
Το σύνολο, σχεδόν, της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης και τα ΜΜΕ, πιστά στην φωνή των αφεντικών τους, στηρίζουν κάθε παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας και πιέζουν για να ακόμα μεγαλύτερη υποταγή. 
Ενοχοποιούν την συνδικαλιστική και αγωνιστική δράση, τροφοδοτούν τον κοινωνικό αυτοματισμό, για να εξυπηρετήσουν τις κατοχικές δυνάμεις. 

Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει; Ή θα υποταχθούμε στους διεθνείς τοκογλύφους; 

Για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε το «τίποτα δεν γίνεται», οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, στον κανιβαλισμό του ας «ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα», στην αναξιοπρέπεια και το ραγιαδισμό! 
Κάθε εργασιακό και δημοκρατικό δικαίωμα τελεί υπό αίρεση, όσο η χώρα μας παραμένει υπό κατοχή!


Η Ανατροπή των Ιδιωτικοποιήσεων στην ηλεκτρική ενέργεια είναι Πατριωτικό καθήκον!

Ποιος ευθύνεται για την σημερινή κατάντια της άλλοτε κραταιάς ΔΕΗ;

Κάποιοι επιμένουν υποκριτικά, να αναζητούν τις αιτίες στις παλιές κακοδαιμονίες της στρεβλής και αντιπαραγωγικής ανάπτυξης του δημόσιου τομέα της οικονομίας, στην οικονομική διαπλοκή με ξένα και ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα, στο «ρουσφέτι» και τις «συντεχνίες». Προσπερνούν το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω δεν εμπόδισαν την εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα ΔΕΗ, παράλληλα με την σταθερή χρηματοδότηση της εγχώριας βιομηχανίας, να έχει πολύ μικρότερο και σαφώς δικαιότερο τιμολόγιο, σχεδόν διπλάσιο μόνιμο και τακτικό προσωπικό, μικρότερο χρέος και κέρδη ικανά να χρηματοδοτούν με επάρκεια φιλόδοξα αναπτυξιακά προγράμματα!
Τα αίτια της σημερινής κατάντιας θα πρέπει, πριν από όλα, να αναζητηθούν στη «θεραπευτική αγωγή» της απελευθέρωσης των αγορών και την ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας που συνταγογράφησαν οι Ευρωπαίοι δανειστές και υλοποίησαν με απαράμιλλο ζήλο οι εγχώριοι πολιτικοί τοποτηρητές τους! Όσο περισσότερες Οδηγίες, Νόμοι και σχέδια εκσυγχρονισμού επιβάλλονται… Όσο προχωράει η μετοχοποίηση και ο τεμαχισμός της Επιχείρησης (χθες), ή του Ομίλου (σήμερα)… τόσο μειώνεται το τακτικό προσωπικό, αυξάνονται τα τιμολόγια, ενώ τα κέρδη δεν επαρκούν και για μετόχους και για «ανάπτυξη»! Η υποταγή στα επιχειρηματικά συμφέροντα απόκτησε και θεσμικό χαρακτήρα (με τη ΡΑΕ), ενώ η εγχώρια βιομηχανία υποσκελίζεται, εξαφανίζεται από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές της! 














Με τα «μνημόνια» οι πιέσεις από τους Εταίρους, τους δανειστές, τους επίδοξους «επενδυτές» και τους ανταγωνιστές του Ομίλου ΔΕΗ, πολλαπλασιάστηκαν! Άλλωστε, όλοι αυτοί έχουν ίδιο συμφέρον από την διάλυση και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ! Έχουν ίδιον όφελος από την κατάργηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Γι αυτό θέλουν την χώρα αποικία χρέους και προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε ανδράποδα των αγορών…  Θέλουν τη ΔΕΗ, όμιλο αγοραίων επιχειρήσεων που χαρατσώνουν το λαό για λογαριασμό «επενδυτών», μεγαλομετόχων, «ανταγωνιστών» και μεγαλοεργολάβων δουλεμπόρων μαύρης εργασίας. Προετοιμάζουν το πισωγύρισμα σε μια Ελλάδα χωρίς ηλεκτρισμό, με πολλές ανταγωνιστικές ιδιωτικές ηλεκτρικές εταιρείες. Όπως συνέβαινε πριν δημιουργηθεί η ΔΕΗ. Προετοιμάζουν μια Ελλάδα τριτοκοσμικό οικόπεδο χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα με τις αναπτυξιακές της υποδομές σε ξένα χέρια. Θα τους αφήσουμε; Νοιώθουμε την πραγμάτωση του οράματός τους, στον εφιάλτη εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών που ζουν χωρίς ρεύμα!

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε, αγωνίζεται για ΔΕΗ μοχλό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με αξιοπρεπή απασχόληση και αμοιβές. Για ΔΕΗ Ενιαία, 100% Δημόσια με αποκλειστικότητα σε  Παραγωγή, Μεταφορά, Διανομή ηλεκτρικής ενέργειας. Για να ξαναγίνει η ηλεκτρική ενέργεια κοινωνικό αγαθό κι όχι εμπόρευμα για όσους έχουν να πληρώνουν!
Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. είναι ένα μέτωπο δυνάμεων και πολλών συναδέλφων με διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές και πολιτικές διαδρομές.
Μας ενώνει η ανάγκη κοινής δράσης. Η κοινή πεποίθηση ότι αιτήματα, τρόπος οργάνωσης και μορφές πάλης δεν είναι υπόθεση κορυφών, αλλά υπόθεση όλων των εργαζόμενων!
Είναι αποτέλεσμα της κοινής μας απόφασης να συμβάλλουμε στην ανασύνταξη του συνδικάτου, στη διαμόρφωση αγωνιστικού κινήματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την «αρπαγή της Ελλάδας» που προωθούν οι δανειστές «εταίροι» μας στην ΕΕ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

Είναι αναποτελεσματικοί οι αγώνες;
Ο αγώνας των εργαζομένων ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ, παρά και ενάντια στην παραίτηση των ηγεσιών της ΓΕΝΟΠ, αλλά και η απεργία ενάντια στη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, που έληξε με τη φασιστική επιστράτευσή μας… έδειξαν ότι ο Σύλλογός μας και το συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα, μπορούν να αναπτύξουν αγωνιστικές διεκδικήσεις παρά και ενάντια στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Έδειξαν ακόμα ότι οι τοπικές κοινωνίες και ο λαός μας μπορούν να ξεπερνούν τα εμπόδια του πολιτικο - συνδικαλιστικού μπλοκ των μνημονίων και του ραγιαδισμού. Γι’ αυτό και αρκετοί «συνδικαλιστές» εύχονταν την επιτάχυνση της επιστράτευσης! 
Η δυναμική, που απελευθερώθηκε τόσο από το συντονιστικό των πρωτοβάθμιων σωματείων και των εργαζομένων στην περίπτωση του ΑΔΜΗΕ, όσο και από την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας στη Δυτική Μακεδονία που βρίσκονταν στο μάτι του κυκλώνα της μικρής ΔΕΗ… θεωρήθηκε επικίνδυνη για τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και τον ρόλο τους στην διαχείριση των λαϊκών αντιδράσεων! Τουλάχιστον, από όσους επενδύουν στη ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ! 
Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση;
Στην υπονόμευση αυτής της δυναμικής στρατεύτηκε, δυστυχώς και η ηγεσία του Συλλόγου μας: Στηρίζοντας την ηγετική ομάδα της ΓΕΝΟΠ, επιδιώκοντας να αποκλείσει τα αγωνιστικά πρωτοβάθμια σωματεία από το συνέδριο της Ομοσπονδίας, συνυπογράφοντας τις μνημονιακές - αντεργατικές ΣΣΕ! 
Συνέβαλε έτσι στην πολυδιάσπαση των εργαζομένων. Συμφώνησε με τις ρυθμίσεις για τις μειώσεις μισθών (Ν.4024/2012). Υπονόμευσε το όποιο κύρος του συνδικάτου υπογράφοντας φωτογραφικές ρυθμίσεις υπέρ «συνδικαλιστών» και ξεφτιλίζοντας τον καθένα μας με δήθεν «τροφεία»! Ταυτόχρονα νομιμοποιούσε τις σκοτεινές οικονομικές δοσοληψίες μεταξύ των κοινωνικών εταίρων την ώρα που κομματιαζόταν η ΔΕΗ! Το χειρότερο ίσως είναι, ότι οι συγκεκριμένες ΣΣΕ, κάθε άλλο παρά διευκολύνουν την ανάπτυξη ουσιαστικών διεκδικήσεων από την κυβέρνηση και τις νέες διοικήσεις του Ομίλου. 












Η ως σήμερα ηγεσία του Συλλόγου μας, παλαιοκομματική και φθαρμένη, κρατούσε το Σύλλογο δεμένο σε μικροκομματικά συμφέροντα. Προσδεμένη στο σύστημα εξουσίας του δικομματισμού, σε «σχέσεις» με διευθυντές και «αμοιβές» δικηγόρων, προσπαθεί με νύχια και δόντια να κρατηθεί στη καρέκλα. Σέρνει την κατηγορία στην ανυποληψία, το συνδικάτο και τη ΓΕΝΟΠ σε συνεχή απαξίωση από τους συναδέλφους και την κοινωνία. 
Πρέπει να τελειώνουμε με τις νοσηρές πρακτικές!
Να επανασυνδεθούμε με τις καθημερινές ανάγκες και τα προβλήματα των συναδέλφων μας. Να βρεθούμε μαζί στον καθημερινό αγώνα της ζωής. 
Είναι αναγκαίο να διαμορφωθεί ένα ενωτικό αγωνιστικό διεκδικητικό κίνημα ακόμα και για τα πιο στοιχειώδη λαϊκά δικαιώματα! Ένα δυναμικό κίνημα υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας απέναντι στον ραγιαδισμό στους «θεσμούς» της ΕΕ και των δανειστών!
Ένα κίνημα με στόχο να καταργηθούν εφαρμοστικοί νόμοι και μνημονιακά διατάγματα! 











ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τ.Ε.

Οι Πτυχιούχοι Μηχανικοί του Ομίλου της ΔΕΗ, αναπόσπαστο και πολύτιμο κομμάτι του επιστημονικού δυναμικού της, δίνουν καθημερινά τη μάχη της Διοικητικής και Επιστημονικής ευθύνης με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια, γνωρίζοντας πως το συμφέρον τους όπως και όλων των εργαζομένων στον Όμιλο είναι άρρηκτα δεμένο με μια ΔΕΗ στην υπηρεσία του λαού και του τόπου. 
Πρέπει επιτέλους να δοθούν λύσεις στα κλαδικά μας αιτήματα που μένουν χρόνια στάσιμα εντείνοντας την απογοήτευση και την έλλειψη προοπτικής. 
Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ» θα συμβάλλει και θα προωθήσει τη διεκδίκηση και την επίλυση κάθε μικρού και μεγάλου προβλήματος των μελών του Συλλόγου. 
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Κάλυψη των πάγιων αναγκών. Επαναπροσδιορισμός της νομοθεσίας περί προσλήψεων.
ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ: Άμεση αποκατάσταση των εκκρεμών υποθέσεων.
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: Οριστική αποκατάσταση των αδικημένων.
2ο ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ: Οριστική Διευθέτηση των εκκρεμοτήτων όλων των συναδέλφων.
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ: Ορθολογική εξέλιξη όλων των συναδέλφων.
ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Δυνατότητα εξέλιξης σε όλες τις βαθμίδες μέσω της ιεραρχικής δομής της Επιχείρησης.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: Ανάπτυξη των γνώσεων μέσω Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΔΕΗ.
ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ: Ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και της κοινωνικής προσφοράς του.
Σ.Σ.Ε. - ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ: Επανακαθορισμός των συμβάσεων εργασίας και απόδοση εργασιακών δικαιωμάτων.
ΙΑΤΡΕΙΑ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: Επανασύσταση και πλήρης στελέχωση των πολυϊατρείων.

Πρώτο βήμα στην πορεία για την αυτοκάθαρση και την εξυγίανση του συνδικαλιστικού κινήματος είναι η αλλαγή των συσχετισμών. Η ψήφος υπέρ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ στο Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. και η ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων αντιπροσώπων της στη ΓΕΝΟΠ, αλλάζει τους συσχετισμούς μέχρι και τη ΓΣΕΕ!
Ανοίγει δρόμο για να επανακτήσει ο Σύλλογός μας κύρος και αξιοπιστία, να κάνει τομή με το χθες, να αντιμετωπίσει τολμηρά  ό,τι θολώνει την εικόνα του.
Η ψήφος υπέρ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ είναι ψήφος υπεράσπισης των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων ενάντια στην κατεδάφιση του ασφαλιστικού μας και την καταλήστευση των αποθεματικών της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Η ψήφος υπέρ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ είναι πριν απ’ όλα ψήφος για να ξαναγίνει το συνδικάτο - από υποχείριο της διοίκησης και όργανο συνδιαλλαγής - πραγματικό εργαλείο συλλογικού αγώνα, όπλο διεκδίκησης και υπεράσπισης των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων μας. Δρόμος για την πραγματική αναβάθμιση του ρόλου του Πτυχιούχου Μηχανικού Τ.Ε. στις εταιρείες του Ομίλου ΔΕΗ.
Είναι ψήφος αγωνιστικής ενότητας!

ΤΟ  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
   
1
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
2
ΑΝΝΑΝΙΑΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ
ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ
3
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΥΠΜ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
4
ΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Π.Τ.Δ.Μ.Β.Ε./ΔΣΣΜ/ΑΔΜΗΕ
5
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
ΑΥΓΕΡΗΣ
ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6
ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΚΔΜ/ΚΟΚΠ/ΤΗΣ
7
ΒΑΝΗΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ
8
ΒΟΥΡΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
Π.Τ.Δ.Μ.Β.Ε./ΔΣΣΜ/ΑΔΜΗΕ
9
ΓΚΟΓΚΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ
ΑΝΤΛ/ΣΙΟ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ
10
ΓΚΟΥΛΕΤΣΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΛΑΔ. ΠΩΛ. ΜΑΚ.-ΘΡΑΚΗΣ
11
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΑΝΠ/ΑΠ. Δ.  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
12
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΡΗΓΑΣ
Π.Τ.Δ.Μ.Β.Ε./ΔΣΣΜ/ΑΔΜΗΕ
13
ΓΩΓΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ
14
ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΔΑΜΟΥΛΗΣ
ΑΗΣ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ
15
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΩ
ΔΥΛΚΔΜ/ΤΟΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
16
ΔΕΥΤΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΝΕΜ/ΑΔΜΗΕ
17
ΔΗΜΖΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΛΚΔΜ/ΟΝΠ/ΤΜΣ
18
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΚΔΜ/ΟΡYX. ΝΟΤ. ΠΕΔΙΟΥ
19
ΗΛΙΑΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
20
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΚ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
21
ΘΩΜΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΝΕΜ/ΑΔΜΗΕ
22
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΠΝ/ΠΕΡ. ΧΑΝΙΩΝ
23
ΚΑΡΑΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ
ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
24
ΚΑΡΑΝΑΚΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΟΠΑ/ΤΜΜ/ΟΡ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
25
ΚΑΤΣΑΡΟΥΜΠΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΕΕΔ/ΑΘΗΝΑ
26
ΚΑΤΣΙΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΠΑ/ΤΚΣΔ
27
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΠΠ-Η/ΠΕΡ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
28
ΚΙΟΥΣΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΔΣΣΜ/ΡΟΥΦ
29
ΚΟΓΙΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΛΕΣ/ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
30
ΚΟΡΡΕΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΔΠΑ/ΕΔΡΑ
31
ΚΟΥΡΑΠΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΔΕΠ-ΠΑΛΛΗΝΗ
32
ΚΟΥΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
33
ΚΟΥΤΡΟΥΒΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δ.Σ.Μ./ΡΟΥΦ
34
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΔΛΚΜ/ΣΒΟ/ΜΕΓ/ΛΗΣ
35
ΚΥΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΚΔΜ/ΚΟΚΛ/ΥΠΟΤ. ΠΛΗΡ.
36
ΛΑΒΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΠΑ/ΤΑΛΔ
37
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΛΚΔΜ/ΟΝΠ/ΤΗΣ
38
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΥΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ
39
ΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΔΜΠ/Τ.Μ.Π.Π.
40
ΛΥΠΗΡΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
41
ΛΥΡΑΤΖΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Π.Τ.Δ.Μ.Β.Ε./ΔΣΣΜ/ΑΔΜΗΕ
42
ΜΙΚΕΛΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΣΠ ΜΗΛΟΥ
43
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΛΚΔΜ/ΚΟΚΠ/ΟΚΠ
44
ΜΟΥΤΑΚΗΣ
ΦΩΤΙΟΣ
ΔΛΚΔΜ/ ΚΟΚΠ/ΥΥΠΛΣ
45
ΜΠΑΚΑΤΑΡΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΛΚΔΜ/ ΠΒΤ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ
46
ΜΠΑΛΑΣΟΥΔΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ
47
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΕΡ. ΔΥΤ, ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ
48
ΞΕΝΟΥΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΛΚ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
49
ΟΡΛΑΝΔΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΔΣΥ/ΑΔΜΗΕ
50
ΠΑΓΟΥΝΗ
ΜΑΤΙΩ
ΔΥΛΚΔΜ/ΛΚΔΜ
51
ΠΑΠΑΔΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΛΕΣ/ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
52
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΘΩΜΑΣ
ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
53
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
54
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΚΔΜ/ΟΡΥΧ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
55
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΝΑ
Δ,Π.Μ.-Θ
56
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΔΠΚΕ/ΠΕΡ. ΘΗΒΑΣ
57
ΠΑΡΙΝΤΑΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΔΥΛΚΔΜ/ΥΠΟΤ. ΠΛΗΡΟΦ.
58
ΠΙΠΕΡΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ
ΠΤΣΤΕ/ΑΔΜΗΕ
59
ΡΟΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΗΣ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ
60
ΡΟΥΣΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΗΣ  ΡΟΔΟΥ
61
ΣΑΜΟΥΧΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΔΕΕΔ/ΚΛ. Γ/Μ
62
ΣΑΡΡΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΚΚΦ ΚΡΗΤΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
63
ΣΙΕΜΠΟΣ
ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΑΗΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
64
ΣΙΟΛΙΟΣ
ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ
ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
65
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δ.Π.Μ.-Θ.-ΠΕΡ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
66
ΣΤΡΙΓΚΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΛΕΣ/ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
67
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Δ,Π.Μ.-Θ
68
ΣΥΛΛΑΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΠΑ/ΤΑΛΔ
69
ΣΦΥΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΣΜ/ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ
70
ΤΑΓΚΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
71
ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δ.Π.Μ.-Θ.-Π. ΔΡΑΜΑΣ
72
ΤΡΑΧΑΝΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δ.Π.Π.Η.-ΠΕΡ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
73
ΤΡΕΜΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΥΤ ΚΑΡΔΙΑΣ/ΑΔΜΗΕ
74
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΥΛΚΔΜ/ΛΚΔΜ
75
ΤΣΙΓΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δ.Π.Π.Η.-ΠΕΡ. ΠΑΤΡΑΣ
76
ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟΥ
77
ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
78
ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
79
ΦΑΧΑΝΤΙΔΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δ.Π.Μ.-Θ.-Π. ΚΕΝ. ΘΕΣ/ΚΗΣ
80
ΧΕΙΛΑΚΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟΥ
81
ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
82
ΨΑΡΡΑΣ
ΣΙΜΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
Δ.Π.Α.-Π. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ