Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΗ /ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ


                                                                                                     Αθήνα 17/2/2013
  
αντεργατική, αντιλαϊκή κυβερνητική τρόικα των Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΔΗΜ.ΑΡ με τα μέτρα του 3ου μνημονίου επιβάλει με τον πιο βάρβαρο και με μέγα βαθμό ολοκληρωτισμού τρόπο την αβυσσαλέα νεοφιλελεύθερη επίθεσή της σε βάρος του λαού και των εργαζομένων τούτης της άμοιρης χώρας. Το 2013 είναι περισσότερο από δεδομένο πως θα είναι χρονιά μαρτυρίου για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
 Μετά από 3 χρόνια βαρβαρότητας το δημόσιο χρέος αυξάνεται, η ύφεση τσακίζει ανθρώπους και προβλέψεις. Τα εισοδήματα διαρκώς συρρικνώνονται, η ακρίβεια και η ανεργία καλπάζουν, οι φόροι και τα χαράτσια πολλαπλασιάζονται. Οι απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα όσο και οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων και υπηρεσιών, αποτελούν πλευρές του ίδιου νομίσματος.

Η αντεργατική μανία της τροϊκανής ελληνικής κυβέρνησης, κατ' εντολή των εργοδοτών, καταργεί τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις Σ.Σ.Ε. σχεδιάζοντας να καθορίζει εφεξής με νόμο μισθούς πείνας για τους εργαζόμενους.
Σπεύδει επί τροχάδην τις ιδιωτικοποιήσεις - ξεπούλημα και πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας και των Δημόσιων Επιχειρήσεων της χώρας όπως πράττει με  τη ΔΕΗ η οποία βρίσκεται μέσα στις πρώτες θέσεις αυτής της ξεδιάντροπης δίνης παραχωρώντας απλόχερα και «κιμπάρικα» υπηρεσίες και δημόσια κοινωνικά αγαθά που ανήκουν στον ελληνικό λαό και όχι σε μια κυβέρνηση, στους κερδοσκόπους του αδηφάγου - αχόρταγου ιδιωτικού κεφαλαίου.

Οι προοπτικές ; Ακόμα χειρότερες! Η συγκυβέρνηση συνεχίζει την ίδια πορεία ακολουθώντας τη συνταγή θανάτου για την κοινωνία και τη χώρα.
Το «πρόγραμμα» συνεχίζεται, μιας και το σχέδιο εξαθλίωσης και υποταγής δεν ολοκληρώθηκε.
Η βαρβαρότητα απειλεί ανθρώπινες ζωές και το σύνολο του εθνικού πλούτου.

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ - ΜΕΧΡΙ  ΕΔΩ.   ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Η απεργία στις 20 Φλεβάρη μπορεί να γίνει η αρχή ενός μεγάλου ξεσηκωμού για την ανατροπή τους.
 Το σύνθημα  Ή Εμείς Ή Αυτοί  είναι η προμετωπίδα στον αγώνα μας.
Δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο και αδιαφορώντας για το κόστος να μας μετατρέψουν σε σύγχρονους σκλάβους. Αγωνιζόμαστε για να απαλλαγούμε από την συγκυβέρνηση και την τρόικα. Να καταργήσουμε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΕΗ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΝΙΑΙΑ - ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ 100%. Στην υπηρεσία του λαού - από τους εργαζόμενους για την κοινωνία. Ρεύμα φθηνό, κοινωνικό αγαθό σε κάθε σπίτι και όχι προϊόν πλουτισμού ιδιωτικών κεφαλαίων και κυβερνητικού φοροληστρικού εκβιαστικού μηχανισμού.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ  στη μάστιγα της ανεργίας, στην «εργολαβία» των ατομικών συμβάσεων,  στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ εδώ και τώρα την υπογραφή Σ.Σ.Ε. για όλους τους εργαζόμενους.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ άμεσα μέτρα για τους ανέργους.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ την κοινωνική ασφάλιση, την παιδεία και την υγεία για όλους.

20  ΦΛΕΒΑΡΗ  ΟΛΟΙ-ΕΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑ

Όλοι στην Προσυγκέντρωση στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Στουρνάρη 73-75 στις 10 το πρωί

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

  ΑΓΩΝΑΣ - ΡΗΞΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Ή ΑΥΤΟΙ   Ή  ΕΜΕΙΣ  -  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

      ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Η.