Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΣΗΕΑ : ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ


Στάση εργασίας από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. κήρυξε το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ για την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2 - Καισαριανή) στις 11 το πρωί.
"Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί ανεξαιρέτως σε όλες τις εφημερίδες, τους ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ."

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τα μέλη της να παραστούν καθώς στη συνέλευση αυτή θα συζητηθούν τα ακόλουθα κρίσιμα και άκρως ενδιαφέροντα θέματα για το μέλλον του Κλάδου:
  1. Ασφαλιστικό: Εξελίξεις–Δημοσιογραφικά Ταμεία
  2. Απολογισμός–Πορεία Αποθεματικών–Ενημέρωση Μελών
  3. Παραιτήσεις Μελών των οργάνων Διοίκησης του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
  4. Αρχαιρεσίες

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θεωρεί αυτονόητο ότι τα παραιτηθέντα μέλη της ΕΣΗΕΑ από τη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, θα παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και θα κάνουν απολογισμό των πεπραγμένων τους, όπως έχουν υποχρέωση ηθικά και καταστατικά.

Σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ για να υπάρξει απαρτία και να πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του 1/4 των τακτικών ταμειακώς εντάξει μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου (άρ. 26 παρ. 5).