Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ... ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (!!)

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΑΝΕΣ ; 
Α.Ρ.Σ.Ι. : ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΔΗΜ.ΑΡ. ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 
''Περίεργες'' δηλώσεις-πρόταση έκανε η υφυπουργός Υγείας Φ. Σκοπούλη στις 8 -3 (ημέρα της Γυναίκας).Σύμφωνα με τις δηλώσεις-πρόταση οι εργαζόμενες γυναίκες που γεννούν θα μπορούν να παίρνουν τρία χρόνια άδεια με το 50% του μισθού τους(!!!) και με κουπόνια για φτηνά ελληνικά προϊόντα(!!!).
Επειδή η τακτική της τρικομματικής ,τροϊκανής,κυβέρνησης  είναι εκείνη του ''αμολάμε λαγό πριν πράξουμε'', ο νους ,αναγκαστικά, πάει στην έμμεση διαθεσιμότητα που τόσα κοινά έχει με τα λεγόμενα της υφυπουργού.
Το θέμα μάλιστα εξόργισε τους γιατρούς της Α.Ρ.Σ.Ι. οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση την οποία και παραθέτουμε προς ενημέρωση στους αναγνώστες.


                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΌπως έχουμε ξαναπεί, στις μέρες μας ισχύει το “από μικρό και από ΔΗΜΑΡ μαθαίνεις την αλήθεια”... Λίγες μέρες μετά την εκπληκτική δήλωση - αποκάλυψη πως οι εφημερίες των γιατρών δεν αποζημιώνονται ... γιατί τα λεφτά η κυβέρνηση τα έδωσε στους ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ (!!!), η υφυπουργός υγείας κ. Σκοπούλη ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ χθες με αφορμή την παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας ... Καμαρώστε δήλωση : 
«Ζητώ τόσο από τις γυναίκες στα διάφορα κόμματα όσο και από τις γυναικείες οργανώσεις και από τις αντίστοιχες επιτροπές να κάνουμε μια προσπάθεια, η οποία να οδηγεί σε μία αύξηση χρόνου της γυναίκας στην ενασχόληση με το παιδί της τα πρώτα τρία χρόνια. Τι προτείνω συγκεκριμένα; Το προτείνω σε εσάς, για να πάει αλλού. Προτείνω οι γυναίκες να έχουν την ευχέρεια από τη δουλειά τους να λείπουν και να είναι κοντά στα παιδιά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Θα μπορούσαμε, παραδείγματος χάρη, τώρα που υπάρχει αυτή η οικονομική δυσπραγία και η ανάγκη να μειωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι νεαρές γυναίκες που είναι στο δημόσιο και θέλουν να τεκνοποιήσουν να μείνουν για μεγαλύτερο διάστημα στο σπίτι τους. Πιθανόν να παίρνουν μισό μισθό, αλλά να έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα ελληνικά προϊόντα διατροφής σε μισή τιμή για τρία χρόνια από τότε που γεννούν με ένα voucher, με μία κάρτα» (!!!!!)
Με άλλα λόγια η αποτρόπαιη ΧΟΥΝΤΑ κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και ο άθλιος τρικομματικός κυβερνητικός θίασος χατζηαβάτηδων που εφαρμόζει την πολιτική της “βάζει μπροστά” ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ από το δημόσιο ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ... ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (!!) - ακούς εκεί θράσος οι ... “επίορκες”- και μάλιστα μόνο με το 50 % του μισθού (!!!). Βέβαια σε ανταπόδοση θα τους δίνουμε ... voucher για να ψωνίζουν φτηνά ελληνικά προϊόντα. Ποιά “ελληνικά προϊόντα” ;; Τα ελληνικής κατασκευής πάμπερς ; Τα ελληνικής κατασκευής μπιμπερό ; Τα ελληνικής κατασκευής βρεφικά γάλατα ; Τα ελληνικής κατασκευής παιδικά ρούχα ; Τα ελληνικής κατασκευής σκευάσματα βρεφικής περιποίησης ;
Οι άνθρωποι έχουν ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΥΣ.
Επιβεβαιώνεται με κάθε δήλωσή τους, με κάθε τους ενέργεια πως η καταστροφική πολιτική τους είναι ΠΟΛΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...
Ο αγώνας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ είναι πλέον ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
Είναι θέμα τόσο ατομικής, όσο και συλλογικής επιβίωσης ...
-- 
Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών
                          
                              Α.Ρ.Σ.Ι