Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 35ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

35ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ


Όλοι όσοι συγκροτήσαμε για το 35ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ το ψηφοδέλτιο «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ» προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Ο καθένας έχει τη δική του πορεία στο συνδικαλιστικό κίνημα, τις δικές του ιδεολογικές προτιμήσεις και αναφορές.

Έχοντας συναίσθηση όλων αυτών, αποφασίσαμε να κάνουμε πέρα τις διαφορές μας, να συγκροτήσουμε Μέτωπο συνδικαλιστικών Κινήσεων προσώπων για να σηματοδοτήσουμε το κύριο και να διεκδικήσουμε το αναγκαίο: Την οριστική ρήξη με το σημερινό πολιτικό σύστημα και πριν απ’ όλα με αυτούς που έχουν την κύρια ευθύνη για τη σημερινή κατάντια, το μαύρο μέτωπο της εγκάθετης κυβέρνησης και των πολιτικών-συνδικαλιστικών στηριγμάτων της από τη ΓΣΕΕ ως το τελευταίο Σωματείο. Για να ανατραπεί η τρόικα, οι εγχώριοι συνεργάτες της και η πολιτική τους. Για να ανοίξει ο δρόμος, να γίνει ο λαός πραγματικός νοικοκύρης στον τόπο του. Για να αποκτήσουμε μια Δημοκρατία άξια της ιστορίας, των αγώνων και των θυσιών του λαού μας.

Γι’ αυτό ενώσαμε τις δυνάμεις μας κι απευθυνόμαστε σ’ όλους τους συναδέλφους, σε συνδικαλιστικές κινήσεις και σχήματα που θεωρούν ότι υπάρχει άλλος δρόμος και προοπτική.
Η Ενωτική μας αυτή προσπάθεια αποτελεί επιλογή μακράς πνοής για την παρέμβαση μας στο σ.κ της ΔΕΗ.
Θεωρούμε ότι αποτελεί τη μόνη απάντηση στην σημερινή συγκυρία και φιλοδοξούμε να συμβάλει στην αναζωογόνηση των Συνδικάτων. Να αποτελέσει ισχυρή «ασπίδα προστασίας» απέναντι σε συνδικαλιστικές πρακτικές που απαξίωσαν και εξέθεσαν στην συνείδηση των εργαζομένων και της κοινωνίας τις πιο αγωνιστικές παραδόσεις, του ισχυρότερου Συνδικάτου της χώρας μας, της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Με την έναρξη του 35ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλούμε κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο και κάθε συνδικαλιστή
την  Κυριακή  21  Οκτωβρίου  στις  2  το  μεσημέρι
στο  Ξενοδοχείο  «NOVOTEL»,  Μιχαήλ Βόδα 4-6, στην Αθήνα.

για να συζητήσουμε:

·       Τις θέσεις μας για το Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, τα προβλήματα της ΔΕΗ, των εργαζομένων και συνταξιούχων.
·       ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΗ: Λειτουργία - Προγραμματισμός δράσης.

Η Γραμματεία του Ψηφοδελτίου