Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΤΕ/ΔΕΗ : ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ κ. ΜΑΚΡΗ



Με ανακοίνωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» πληροφορήθηκαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ πως λόγω της συνεπούς (!)  στάσης  της ΔΑΚΕ επιτρέπει στα μέλη της να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της στην ΕΤΕ/ΔΕΗ. 
«Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» λέει ο λαός μας και ταιριάζει γάντι με την υποκριτική στάση των εν τη ΔΕΗ ΑΝΕΛ και της κ. ΜΑΚΡΗ.
Κάνουν πως δεν ξέρουν πως τα στελέχη τους :
ü  Στήριξαν  ως ενιαία ΔΑΚΕ την ιδιωτικοποίηση του 49 % της ΔΕΗ και την κατάργηση της αυτασφάλισης που ήταν και η αρχή διάλυσης των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων υπηρετώντας την κυβερνητική πολιτική.
ü  Τις όποιες αντιρρήσεις για τον κατακερματισμό της ΔΕΗ τις εστίαζαν στην ανάγκη διαφοροποίησή τους από την ΔΑΚΕ της ΓΕΝΟΠ και όχι στην αντίθεσή τους στις επιταγές των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ü  H ενιαία ΔΑΚΕ - όπου και ανήκαν τότε έως την ίδρυση των ΑΝΕΛ - ήταν πρωταγωνιστής στα φαινόμενα διαφθοράς και στην ΓΕΝΟΠ και στον ΟΚΔΕ και στην ΕΤΕ/ΔΕΗ.

Ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός και οι επιδόσεις στην διαφθορά είναι τα χαρακτηριστικά των συνδικαλιστών των ΑΝΕΛ και της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ και για τα οποία θα έπρεπε να απολογoύνται –και όχι να επαίρονται - η κ. ΜΑΚΡΗ και το κόμμα της.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΤΕ/ΔΕΗ,            Μάιος 2013