Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοινωση της Συσπειρωσης δημοσιογραφων "Δουρειος Τυπος" για την "αλητικη δημοσιογραφια" του Μπομπολα


Πρώτα βάζεις μερικά golden boys & girls -δηλαδή τους γλείφτες σου- να γράψουν ανωνύμως δύο σελίδες στην εφημερίδα σου με ψέματα κατά της ΕΣΗΕΑ και του προέδρου της, Δημήτρη Τρίμη.

Μετά δεν δημοσιεύεις ούτε λέξη, αποσιωπάς, κοινώς κάνεις …γαργάρα, τις τεκμηριωμένες δημόσιες απαντήσεις και καταγγελίες για τις συκοφαντίες σου, γνωρίζοντας ότι σε γενικές γραμμές η Ομερτά με τους άλλους βαρώνους της διαπλοκής θα λειτουργήσει
και ούτε κι αυτοί θα πουν λέξη για τις βρωμιές σου. Θάβεις ως και την ομόφωνη καταγγελία εναντίον των λασπολογικών μεθόδων σου που εξέδωσε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όπως και οι συνελεύσεις των δημοσιογράφων διαφόρων Μέσων Ενημέρωσης, πλην των δικών σου, βεβαίως, στα οποία έχεις επιβάλλει καθεστώς τρομοκρατίας, λογοκρισίας και λοβοτομής (με τα αλλεπάλληλα κύματα στοχευμένωναπολύσεων).

Επειτα βρίσκεις κάτι υποκοσμικά και χαφιέδικα στοιχεία που διαχειρίζονται ανώνυμα διαδικτυακά μέσα για να συνεχίσουν τη συκοφαντική επίθεση κατά του Τρίμη. Αποκορύφωμα αυτής διασποράς ψευδών ειδήσεων η συστράτευση μαζί σου ενός blog ανωνύμου επαγγελματία, ανέργου, ρουφιάνου που χτές έγραψε ότι “Ο Τρίμης κάνει τον μπατίρη, αλλά παίρνει 1.500 ευρώ συνδικαλιστικό μηνιάτικο από την ΕΣΗΕΑ, και δεν λέει κουβέντα ο πονηρός“!

Αλήτες, χαφιέδες και λοιπά γλοιώδη ανθρωπάκια της διαπλοκής σας καταλάβαμε! Δεν σας φοβόμαστε.

Υ.Γ. Γιατί όμως ούτε ένας δαιμόνιος ρεπόρτερ-ερευνητής από τους εναπομείναντες -από το πογκρόμ απολύσεων και διώξεων- του Ομίλου Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, GOAL NEWS, SENTRA FM, MEGA, έστω από το γραφείο Τύπου του ΑΚΤΩΡΑ) δεν έρχεται στην ΕΣΗΕΑ -Ακαδημίας 20- να “διασταυρώσει” τους ψευδείς ισχυρισμούς του αφεντικού του, ζητώντας τα πρακτικά του Δ.Σ, τις λογιστικές εγγραφές και κάθε άλλο στοιχείο που επιθυμεί από το Σωματείο;


ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ